Monday, November 3, 2008

LAGI SATU..

Mmbr aku slalu complaint n aku pown slalu kena gak cmnie..
xtau la nape kn..
slalu terjadi bler nk tanye psal mkn..
cter dier cmnie..


Lelaki: “McD?”

Perempuan: “Tak nak lah


Lelaki: “KFC?”

Perempuan: “Tak nak lah”

Lelaki: “Carl’s Jr?”

Perempuan: “Tak tau la”

Lelaki: “Then?”

Perempuan: “Tak tahu, ikut you la”



haish..

y?

y?

y?

GIRLS..PLS EXPLAIN Y???

8 comments:

GurL-FriDay said...

haha. gf you pun camni eh? sabar je la eh? =P biasa la. sometimes girls just cannot make up their mind of where to eat, where to go, what to buy. they think a lot. =P but i'd say yes for mcdonald's. lol.

KnowLee said...

Aaaa...camna nak ckp ek?
Betul ckp gurl-friday.
Girls ni terlalu byk berfikir.
Macam2 yg diorg fikir.
Maybe choice diorg tu nnt bf tak suka.
Pastu kalo diorg pilih yg mahal, bf kata high maintenance.
Nak pilih yg murah plak, takut bf tak suka (not all la, ada je yg tak kisah).
So kesimpulannya kena adapt la ngan perangai perempuan.
Perempuan pun kena adapt la ngan perangai lelaki.
Nama lagi COUPLE, kan?

zUL hAFiz said...

gurl-friday : xde gf now..dlu je :p
haha..haish gurl mg cmnie eh..even nk blanje pown susah nk decide nk yg mane..pelik je..nnt i blanje u McD je eh :p


knowlee : hmm..Maybe choice diorg tu nnt bf tak suka?? klu bf tue nk blanje pown gf susah nk wat desicion jgk..x paham..then soklan tue dier tanye blk bf dier..tym 1st2 couple senang je..pelik2 :p

KnowLee said...

Hahahaha.
Tak penah plak alami camni sbb slalu kapel kejap je.
Tak sempat nak sampai tahap camtu.
=p

nfahk~ said...

period kot?
haha XD

zUL hAFiz said...

uitt..xkn ari2 period kot?
haha :p

aRe You? said...

hahaha standard ah camtu.malas nak pk.tu yg ckp "memane je la","tatau nak mkn ape".

eh lupe...hye :D

stanum_saliva said...

minda girl mmg limited...die tau ape yg die xnak,tp die xsure ape yg die nak sbnrnya...sbb tuh r,wanita perlu dipimpin...sdgkan bl dah kahwin pun,amik ms 5thn tuk kenal,dan amik lg 5thn tuk terima baik buruk...inikan pula setakat couple...jauh lagi tuh...